Bel voor informatie:
072 5322441


©Praktijk Weehuizen - Alle rechten voorbehouden

Praktijk Weehuizen

Slachtoffer
    Bedrijfsongeval
    Verkeersongeval
    Overige letselschade

Kosten
Vraag en antwoord
Over Praktijk Weehuizen
Contact

Contact

Praktijk Weehuizen

Sint Laurensstraat 7
1811 KM Alkmaar


Tel: 072-5322441
Fax: 084-8686480

info@weehuizenletselschade.nl

Partners:

Praktijk Weehuizen is partner van Jurilex Letselschade

Letselschade?

          Kies voor meer dan 20 jaar ervaring . Kennis is macht!

        

Afspraak maken

Kies voor kosteloze bijstand

Kies voor optimaal resultaat

Overige letselschade

Productaansprakelijkheid

In en om het huis gebruiken we dagelijks machines en materialen van huishoudelijke aard. Ook al zijn we voor de aanschaf ervan naar een vertrouwd adres gegaan, hebben we ons laten voorlichten, en draagt ons product de nodige kwaliteitsstempels; dit alles is geen garantie tegen een fabricagefout. Blijkt onze zorgvuldig gekozen aankoop een cruciaal onderdeel te missen of is een snoer beschadigd, dan kan een relatief klein euvel grote gevolgen hebben. In dergelijke gevallen is de fabrikant aansprakelijk.

Letsel toegebracht door dieren

Een beet van een geschrokken herdershond of een impulsieve trap van een paard; een dier hoeft zeker niet agressief te zijn om een mens te verwonden. In de meeste gevallen van letsel door dieren gaat het om een beet door een hond die niet was aangelijnd, terwijl dat wel had gemoeten. De eigenaar is dan verantwoordelijk en aansprakelijk voor de letselschade.

Sport en spel

Bij sport en spel gaat het er vaak gezellig fanatiek aan toe; een wedstrijd tegen een naburige club, een activiteit georganiseerd vanuit school, een sportief uitstapje met vrienden of familie. Ook nu kan een ongeluk in een klein hoekje zitten en letterlijk spelbreker zijn. In deze situaties komt het regelmatig voor dat slachtoffer en wederpartij elkaar kennen, net als bij bedrijfsongevallen en soms bij letsel door dieren. Omdat Praktijk Weehuizen borg staat voor een vlotte en zeer professionele afwikkeling van de letselschadezaak hoeft de goede relatie niet te lijden onder het incident.

Ski-ongeval

Net als op straat gelden op pistes ‘verkeersregels’. Dit zijn gedragsregels opgesteld door de Fédération Internationale de Ski (FIS). Iedere skiër en snowboarder is verplicht deze regels te kennen en zich eraan te houden. Een pistegebruiker die deze regels overtreedt en een ongeval veroorzaakt, kan door het slachtoffer aansprakelijk worden gesteld. Praktijk Weehuizen kan op basis van de toedracht nagaan of de letselschade, die het gevolg is van dit ongeval, verhaald kan worden op de wederpartij.