Bel voor informatie:
072 5322441


©Praktijk Weehuizen - Alle rechten voorbehouden

Praktijk Weehuizen

Slachtoffer
    Bedrijfsongeval
    Verkeersongeval
    Overige letselschade

Kosten
Vraag en antwoord
Over Praktijk Weehuizen
Contact

Contact

Praktijk Weehuizen

Sint Laurensstraat 7
1811 KM Alkmaar


Tel: 072-5322441
Fax: 084-8686480

info@weehuizenletselschade.nl

Partners:

Praktijk Weehuizen is partner van Jurilex Letselschade

Letselschade?

          Kies voor meer dan 20 jaar ervaring . Kennis is macht!

        

Afspraak maken

Kies voor kosteloze bijstand

Kies voor optimaal resultaat

Over Praktijk Weehuizen

Menno Weehuizen, registerexpert personenschade, is de oprichter van Praktijk Weehuizen. Menno is meer dan 20 jaren werkzaam in het specialisme letselschade en lid van de twee belangrijkste bracheorganisaties op het vlak van personenschade, te weten het Nederlands Instituut van Schaderegelaars (NIS) en het Nederlands Instituut van Register-Experts (NIVRE).

In eerste instantie sedert 1991 in dienst van verzekeraars, als letselschadebehandelaar en opleider, en later als personenschade-expert in dienst van een landelijk gerenommeerd advocatenkantoor. Begin 2007 besloot Menno verder als zelfstandig belangenbehartiger door het leven te gaan en sloot hij zich aan bij Jurilex Letselschade. Een overkoepelende organisatie van over het gehele land en per regio werkzame zelfstandig opererende belangenbehartigers op het vlak van letselschade, waarvan tevens een medisch bureau, met een tweetal medisch specialisten, en een tweetal procesadvocaten deel uitmaakt.


Vele honderden cliënten later kan Menno bogen op een succesvolle praktijk. Het geniet zijn voorkeur de letselschadezaken zoveel mogelijk in goed overleg met de verzekeraar tot een voor de cliënten zo gunstig mogelijk einde te brengen. Gelukkig komt het niet veel voor dat de rechter er aan te pas moet komen om een aansprakelijkheidsverzekeraar te overreden. Een goede belangenbehartiger kent de belangrijkste vonnissen en arresten van rechters uit het hoofd en weet daarmee de andere partij te overtuigen. Het motto van Menno is dan ook het al oude adagium “kennis is macht’.